ΛΕΥΚΟΙ ΟΙΝΟΙ
ΕΡΥΘΡΟΙ ΟΙΝΟΙ
ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΙ
ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΟΙΝΟΙ
ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ
ΗΔΥΠΟΤΑ
   
   
   
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΗΔΥΠΟΤΑ  
 
   

OYZO 13 EMEΡΥ

Το Ουζο 13, είναι Ουζο απαλο διπλοκαζανεμενο με διαλεκτα αιγαιοπελαγιτικα  γλυκανισα  που η τελικη του αποσταξη γινετε με  παραδοσιακο τροπο χαριζοντας του ετσι μια    γλυκια μυρωδατη αναλαφρη γευση.

 
----------------------------------------------------------------------------  

ΣΟΥΜΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Παρασκευαζεται από Σταφυλι με τον παραδοσιακο
τροπο  αποσταξης. Θεωρειται από τα καλυτερα
Ορεκτικα. Συνοδευει τους Ελληνικους μεζεδες,
σκετο, με νερο η παγο.                                                            

 
----------------------------------------------------------------------------
 

HONEY RUM

Το Honey Rum είναι liqueur με εξαιρετική γεύση και οσμή που γίνεται από γνήσιες πρώτες ύλες. Χρησιμοποιούμε για την παραγωγή του μέλι της Ρόδου και αυθεντικό Ρούμι.
Πίνεται με ή χωρίς πάγο πριν ή μετά το γεύμα.

 

 
----------------------------------------------------------------------------  

COFFEE ANISE

Το liqueur Coffee Anise παρασκευαζεται από ΟΥΖΟ και ΚΑΦΕ και είναι προϊόν μιας νέας σειράς liqueur που κυκλοφορεί η ποτοποιία "ΑΙΓΑΙΟΝ" ΡΟΔΟΥ.
Τα liqueurs αυτά εκτός από το άρωμα τους, αφήνουν μια γεύση δροσιάς στο στόμα. Πίνονται είτε σκέτα είτε με  πάγο.

 
----------------------------------------------------------------------------  

HONEY ROSE

To περιφημο αυτό λικερ γινεται από φυσικο Μελι και τριανταφυλλα συμφωνα με μια παλια Ελληνικη συνταγη. Λεγεται ότι ηταν το ποτο των θεων που ονομαζόταν, ΑΜΒΡΟΣΙΑ η ΝΕΚΤΑΡ

 
----------------------------------------------------------------------------
 

ΚΟΡΙΑΝΤΟΛΙΝΟ

Το Κοριαντολίνο είναι το παραδοσιακό ποτό της Ρόδου το οποίο παράγεται από πολύ παλιά μόνο στη Ρόδο. Φτιάχνεται από το κλαδί ενός φυτού που φυτρώνει μόνο στο νησί της Ρόδου.
Θέλει μεγάλη φροντίδα για να πετύχει και παράγεται σε μικρές ποσότητες διότι γίνεται με το χέρι. Το άρωμα του φτιάχνεται από σπόρους κόριαντρου.
Είναι δυνατό σε οινόπνευμα (από 27° έως 30° ) και πίνεται  με νερό ή πάγο σε αναλογία μισό - μισό σαν κρέμα λικέρ.

 
     
   

Copyright © by Winecellar-Ebonas. All rights reserved